bruiloften

Verzorgde bruiloften

Ik zeg JA!

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen bij de organisatie en het regelen van uw bruiloft. We begrijpen dat een bruiloft een van de belangrijkste dagen in uw leven is en dat u de dag zo perfect mogelijk wilt laten verlopen. Daarom zullen wij met u samenwerken om ervoor te zorgen dat alles precies volgens uw wensen wordt geregeld.
We zorgen voor de mooiste locaties, bloemen, catering, entertainment en alle andere zaken die uw speciale dag onvergetelijk moeten maken. Of u nu een klein intiem feest wilt of een grandioze ceremonie, we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw dag perfect verloopt.
We bieden een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat uw bruiloft volledig naar uw wensen wordt geregeld. Zo zorgen wij ervoor dat jullie je kunnen focussen op de trouwerij en niet de bijkomende stress hebben van alles er omheen.
Wilt u graag door ons uw bruiloft georganiseerd hebben of bent u benieuwd of wij de juiste zijn voor uw belangrijke dag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Bruiloft Martinez

Augustus 2022;
Voor een bruiloft in Grevenbicht hebben wij de volledige aankleding mogen verzorgen. Hier hebben wij het volledige feest mogen inrichten voor 130 personen dit incl. decoratie, koelkasten, taps, personeel, drank en eten.

Voor het eten wilde het bruidspaar graag een lopend buffet, aangevuld met onze echte smokey-bbq en een op maat gemaakt kaasbuffet.

Op de grote dag van het bruidspaar hebben wij goed uitgepakt, zo hadden wij de locatie volledig aangekleed met luxe tafels versierd met mooie decoratie, de plaats waar het bruidspaar elkaar het ja woord gaven hebben wij een mooie opstelling gemaakt met onze luxe gestoffeerde stoelen.

Na dat het bruidspaar elkaar het ja woord hadden gegeven was het natuurlijk tijd voor een toost, hiervoor hebben wij gezorgd dat er een glaasje bubbels was. Ons personeel heeft de gehele avond gezorgd dat niemand iets te kort kwam aan eten of drinken.

Ook aan de kinderen werd gedacht, hiervoor hebben wij een speel en spel hoek ingericht met een springkussen, spelletjes en animatie. De kinderen hebben zich de hele dag kunnen vermaken, van springen tot schminken of een mooie glittertattoo.

’s Avonds tijdens het grote feest heeft ons personeel hun steentje bijgedragen aan een mooi feestje door gezellig tijdens het bedienen een praatje en vlug dansje te maken met de gasten.

Bruiloft Indra en Mario

Augustus 2019;
Voor een bruiloft in Born hebben wij de volledige aankleding mogen verzorgen. De bruiloft vond plaats bij kasteel grasbroek. Hier hebben wij het volledige feest mogen inrichten voor 40 personen dit incl. eten, drank, personeel, een mooie tent en kinderanimatie.

De bruiloft werd gehouden in het weiland naast het kasteel in Born, tussen de paarden werd er uitgebreid gefeest. Op de grote dag waarop het gelukkige bruidspaar elkaar het ja woord gaven hebben wij goed uitgepakt. Wij hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het voor hen tot in de puntjes geregeld was.

In samenspraak met het bruidspaar en rekening houdend met het draaiboek van de gehele bruiloft hebben wij ervoor kunnen zorgen dat het een top en onvergetelijk dag is geworden.