bruiloften

Verzorgde bruiloften

Ik zeg JA!

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen bij de organisatie en het regelen van uw bruiloft. We begrijpen dat een bruiloft een van de belangrijkste dagen in uw leven is en dat u de dag zo perfect mogelijk wilt laten verlopen. Daarom zullen wij met u samenwerken om ervoor te zorgen dat alles precies volgens uw wensen wordt geregeld.

We zorgen voor de mooiste locaties, bloemen, catering, entertainment en alle andere zaken die uw speciale dag onvergetelijk moeten maken. Of u nu een klein intiem feest wilt of een grandioze ceremonie, we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw dag perfect verloopt.

We bieden een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat uw bruiloft volledig naar uw wensen wordt geregeld. Zo zorgen wij ervoor dat jullie je kunnen focussen op de trouwerij en niet de bijkomende stress hebben van alles er omheen.

Wilt u graag door ons uw bruiloft georganiseerd hebben of bent u benieuwd of wij het juiste bedrijf zijn voor uw belangrijke dag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Bruiloft Wendy & Xavier

Juli 2023

Voor de speciale dag van Wendy en Xavier hadden we het voorrecht om een onvergetelijke bruiloft te organiseren. Elk detail, van het zorgvuldig geselecteerde meubilair tot het uitgebreide BBQ-buffet, werd met aandacht en liefde samengesteld. De avond werd zoet afgesloten met een verleidelijk dessertbuffet, een ware traktatie voor alle aanwezigen.

Toen de feestavond aanbrak, transformeerden we de ruimte om een levendige en gezellige sfeer te creëren waar de gasten konden genieten van heerlijke borrelplankjes. Deze waren rijkelijk gevuld met onder andere verse groente en surimi chips, perfect voor het delen en proeven tijdens de feestelijkheden.

De bruiloft van Wendy en Xavier werd een dag vol liefde, vreugde en prachtige momenten, waarbij elk aspect van de viering naadloos in elkaar overging om een blijvende herinnering te creëren.

Bruiloft Martinez

Augustus 2022

Voor een prachtige bruiloft in Grevenbicht hadden wij de eer om de totale aankleding en organisatie te verzorgen. Dit omvatte alles voor een feest met 130 gasten, inclusief decoratie, koelkasten, tapinstallaties, personeel, drank en voedsel.

Op de speciale dag hebben we alles uit de kast gehaald: de locatie werd omgetoverd met luxe, mooi gedecoreerde tafels en een sfeervolle ceremonieopstelling met onze elegante gestoffeerde stoelen.

Na de ceremonie werd de liefde gevierd met een glas bubbels, waarbij ons team ervoor zorgde dat het de gasten aan niets ontbrak qua eten en drinken.

Voor de jongere gasten creëerden we een speel- en spelhoek compleet met een springkussen, spelletjes en animatie, zodat zij zich de hele dag konden vermaken, van springen tot schminken en het zetten van glittertattoos.

Het bruidspaar koos voor een uitgebreid lopend buffet, verrijkt met onze signature smokey-bbq en een speciaal samengesteld kaasbuffet om hun culinaire wensen te vervullen.

Dit alles om ervoor te zorgen dat het bruidspaar en hun gasten een werkelijk magische dag beleefden.

Bruiloft Indra en Mario

Augustus 2019

Voor een bijzondere bruiloft bij Kasteel Grasbroek in Born hadden we de eer om de gehele inrichting en organisatie op ons te nemen. Deze unieke bruiloft, gevierd in een weiland naast het kasteel omgeven door paarden, werd een prachtig feest voor 40 gasten, inclusief catering, drankjes, personeel, een sfeervolle tent en vermaak voor de kinderen.

Op deze belangrijke dag, waarop het gelukkige paar elkaar het ja-woord gaf, hebben we alles uit de kast gehaald. In nauwe samenwerking met het bruidspaar en met oog voor het draaiboek van de dag, zorgden we ervoor dat alles tot in de kleinste details was verzorgd.

Het resultaat was een fantastische en memorabele dag, precies zoals het bruidspaar het zich had voorgesteld.