events

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsfeest/evenement laten organiseren

Overweegt u om binnenkort een feest of evenement voor uw bedrijf of personeel te organiseren? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor elke soort gelegenheid. Van een gezellige borrel en inspirerende presentaties tot omvangrijke feesten of evenementen, wij garanderen een feilloze organisatie en een gedenkwaardige ervaring.

Ons aanbod omvat een breed scala aan festiviteiten, zowel in onze eigen zaal als op een locatie naar uw keuze. Wij bieden alles wat u nodig heeft: van tap- en koelinstallaties voor verfrissende drankjes tot diverse eetmogelijkheden zoals buffetten, walking dinners of onze foodstands. Bovendien verzorgen we de gehele aankleding, inclusief decoratie, verlichting en geluidssystemen, met de optie om onze eigen dj in te zetten.

Kies voor een feest met een persoonlijke touch en de professionaliteit van ons ervaren team, waardoor u verzekerd bent van een succesvolle bijeenkomst. Voor meer details over hoe we uw evenement onvergetelijk kunnen maken, nodigen we u uit om vrijblijvend contact op te nemen.

Bedrijfsfeest Helly Hanssen

Januari 2024

Voor het bedrijfsfeest van Helly Hansen hadden wij het genoegen om ons zaal om te toveren tot een bruisend feest in westernstijl. Het personeel, geheel uitgedost in cowboyoutfits, voegde een extra dimensie toe aan de authentieke sfeer.

De avond startte met een op maat gemaakte quiz, volledig in het Engels, waarbij de medewerkers hun kennis konden testen terwijl ze genoten van een verfijnde walking diner. Deze unieke combinatie van plezier en genieten zette de toon voor de rest van de avond.

Na afloop van de quiz werd de zaal snel en snel omgebouwd voor het volgende deel van de avond. De gasten werden vermaakt met een scala aan activiteiten: ze konden hun vaardigheden testen op de rodeostier, hun schietkunsten laten zien in de schiettent, en meedoen aan diverse spelletjes. Dit alles werd begeleid door de swingende beats van onze dj, die zorgde voor een onvergetelijke muzikale achtergrond.

Het was een avond vol entertainment, lachen en samen genieten, die ongetwijfeld nog lang in het geheugen van alle aanwezigen zal blijven.

Kerstborrel Meulenberg Transport

December 2023

Voor de kerstborrel van Meulenberg Transport hadden wij het genoegen om op hun locatie de volledige aankleding en foodstands te verzorgen, allemaal uitgedost in een feestelijke kerststijl. Met kerstmannen en een arrenslee creëerden we een magische kerstsfeer die iedereen onmiddellijk in de feeststemming bracht.

De locatie transformeerde in een sfeervol winterlandschap, waardoor het personeel van Meulenberg Transport zich volledig ondergedompeld voelde in de vreugde van de kerstperiode. Elk detail was zorgvuldig uitgedacht om een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens deze speciale gelegenheid.

Kerstborrel USG

December 2023

Voor de kerstborrel van USG hadden we het genoegen om op hun locatie de catering te verzorgen met drie sfeervolle foodstands. De gasten konden zich tegoed doen aan een smakelijk assortiment: van een klassiek broodje worst en twee soorten verwarmende soepen – tomaten en champignonsoep – tot aan heerlijke wafels, versierd met een keuze aan toppings.

Elke stand was zorgvuldig aangekleed in een feestelijke kerststijl, waardoor de gehele setting een warme en gezellige kerstsfeer uitademde. Dit zorgde voor een extra feestelijke touch aan de kerstborrel, waardoor het een memorabele bijeenkomst werd voor alle aanwezigen van USG.

Bedrijfsfeest Meulenberg Transport

November 2023

Voor het bedrijfsfeest van Meulenberg Transport hadden wij de eer om niet alleen de drank en catering te verzorgen, maar ook het meubilair en de verlichting. Dit alles om een perfecte sfeer te creëren voor een onvergetelijke avond.

Tijdens het feest konden de medewerkers genieten van de luxe van een walking diner, een concept dat culinaire verwennerij combineert met de vrijheid om te netwerken en te bewegen. Dit zorgde voor een dynamische en gezellige sfeer waarin iedereen kon proeven van de verschillende gerechten terwijl ze de gelegenheid hadden om met collega’s bij te praten.

Het was een fantastische ervaring om bij te dragen aan het succes van het bedrijfsfeest van Meulenberg Transport en we zijn trots dat we een setting hebben kunnen creëren waarin herinneringen werden gemaakt.

Feestelijke Opening Ruimte CIVIL Roermond

November 2023

Voor de feestelijke opening van een nieuwe ruimte bij CIVIL Roermond hadden we de eer om niet alleen de openingsceremonie een feestelijk tintje te geven met confetti shooters, maar ook om het meubilair te leveren en de drank en catering te verzorgen. Voorafgaand aan de openingshandeling, boden we de gasten een stijlvol koffiebuffet aan, compleet met petit fours voorzien van het logo, als een smaakvolle voorbode van het evenement.

Na deze smakelijke ontvangst en de spectaculaire opening met confetti shooters, werden de gasten uitgenodigd om te toasten op deze bijzondere gelegenheid. Er werd een verfijnd glaasje cava aangeboden, met de keuze tussen alcoholisch of non-alcoholisch, om iedereen een feestelijk welkomstdrankje naar voorkeur te serveren. Het evenement werd voortgezet met een mini walking diner, waarin de gasten in een informele setting konden genieten van diverse heerlijke hapjes.

Het was een voorrecht om bij te dragen aan deze succesvolle opening bij CIVIL Roermond en we zijn er trots op een ambiance te hebben gecreëerd die zowel feestelijk als verwelkomend was.

Le Sud Echt

November 2023

Voor een schitterend feest bij Le Sud in Echt hadden wij het privilege om de drankvoorziening te verzorgen, gepresenteerd aan onze stijlvolle witte led bar, die een vleugje elegantie toevoegde aan de ambiance. De bar was sfeervol aangekleed met prachtige bloemenvazen, wat de setting een extra feestelijk en uitnodigend gevoel gaf.

Daarnaast hadden de gasten het genoegen om te genieten van 12 luxe fingerfood planken. Elke plank bood een zorgvuldig samengestelde selectie van verfijnde hapjes, perfect voor het delen en proeven gedurende de avond. Deze combinatie van onze premium service en de charmante locatie zorgde ervoor dat het een onvergetelijk evenement werd voor alle aanwezigen.

Laatste Schooldag Middelbare School Kerkrade

Juli 2023

Voor de laatste schooldag van een middelbare school in Kerkrade hadden we het genoegen om zowel de animatie als de catering en drankvoorziening te verzorgen. Het was een dag vol plezier en vermaak, ontworpen om de leerlingen een onvergetelijke afsluiting van het schooljaar te bieden.

De leerlingen konden hun energie kwijt op een uitdagende stormbaan, hun vaardigheden testen in de schiettent, zich staande houden op de rodeostier, en de strijd aangaan in het sumo worstelen. Deze activiteiten zorgden voor veel lachende gezichten en een dynamische sfeer.

Voor de nodige verfrissing was onze bar aanwezig, waar de leerlingen konden kiezen uit verschillende frisdranken. Daarnaast was er een speciale cocktailbar waar onze drie overheerlijke mocktails de dorst op een feestelijke manier lesten.

Op culinair vlak boden we een smakelijke selectie aan: twee varianten nacho’s om van te smullen, verfrissende smoothies, een assortiment van vers fruit voor een gezonde touch, en pita gyros voor de hartige trek.

50 Jarig Jubileum Groenewald

Januari 2023

Voor het bijzondere 50-jarig jubileum van Groenewald in Stein hadden wij de eer om de volledige aankleding te verzorgen. De locatie werd omgetoverd met onze elegante witte led bar, sierlijke bloemstukken en statige kandelaars, die samen een stijlvolle en feestelijke sfeer creëerden.

Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met een sprankelend glaasje cava, een perfect begin van de feestelijkheden. Vervolgens was er een toespraak die het hart van de viering vormde, waarin de mijlpalen en herinneringen van Groenewald door de jaren heen werden herdacht. Gedurende de avond hadden zowel oud-medewerkers als huidige medewerkers de kans om te genieten van een verfijnd mini walking diner.

Het was een voorrecht om bij te dragen aan dit gedenkwaardige jubileum en een ambiance te creëren waarin vijftig jaar geschiedenis en toekomstvisie van Groenewald gevierd konden worden.