events

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsfeest/evenement laten organiseren

Wilt u binnenkort voor uw bedrijf/personeel een feest en/of evenement organiseren? Wij bieden een compleet pakket aan feestmogelijkheden voor elk soort gelegenheid. Of u nu een borrel, presentatie, bijeenkomst, een klein of groot feest of een evenement wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat dit tot in de puntjes geregeld is en onvergetelijk wordt.

Bij ons kunt u terecht voor een diversiteit aan feesten en evenementen, zowel bij ons in de zaal als bij u op locatie. Wij verzorgen alles wat nodig is, van tap- en koelinstallaties voor dranken, tot eten in de vorm van buffetten, walking dinner tot een luxe diner. Wij zorgen ook voor de decoratie, verlichting en geluidsinstallaties waarbij u er ook voor kunt kiezen om onze huis-DJ bij te boeken.

Als u een feest bij ons laat organiseren, bieden wij een persoonlijke aanpak, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het feest een succes wordt. Ons team van professionele medewerkers staat klaar om u te helpen bij het organiseren van uw feest.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Introductie dagen Trevianum

tekst over intro dagen trevianum, bbq, feest en springkussens

Brandom combo groep

September 2022;

Voor een open dag van Brandon Combo groep hebben wij een entertainment plein mogen inrichten voor de bezoekers die naar de open dag kwamen. Het bedrijf opende deze dag haar deuren voor alle ‘buren’ uit de omgeving en mensen met interesse in het bedrijf.

Voor de bezoekers mochten wij een leuke middag verzorgen waarbij wij gezorgd hebben voor activiteiten voor jong en oud, wij hadden onze rodeostier en spelletjes meegenomen voor het vermaak van alle bezoekers, voor de kinderen hadden wij leuke spelletjes, een springkussen en onze entertainers hebben de gehele middag gezorgd voor genoeg geschminkte gezichtjes en een hoop mooie glitter tattoo’s. Ook hebben zij met de kinderen een hoop dansjes en spelletjes gedaan en hebben wij gezorgd dat er de hele de middag leuke muziek afgespeeld werd, afgestemd op de kinderen.

Kerstborrel gemeente Maarheeze

tekst invullen

Kerstborrel Meulenberg

tekst invullen

Kerstmarkt DSM

tekst invullen)

Le Sud Echt

Groenewald Stein

A2 Trading Budel

Lucassen Sittard

Verzorging personeel, Drank, Cocktails, Meubels. Complete verzorging