events

Particuliere feesten

Reden voor een feestje?

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, verjaardag of ander feest te vieren en wilt u dat het een onvergetelijke ervaring wordt? Dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Wij zijn er om u te assisteren bij het plannen en organiseren van uw droomfeest. Of u nu een intieme bijeenkomst voor ogen heeft of een grootschalige viering wenst, wij maken het mogelijk. Uw feest wordt van begin tot eind onze zorg.

We bieden ondersteuning bij het vinden van de perfecte locatie, het verzorgen van uitstekende catering, het stijlvol aankleden van de locatie inclusief meubilair en het regelen van topentertainment.Laat ons de verantwoordelijkheid nemen om uw feest memorabel te maken. U kunt op ons rekenen voor een zorgeloze ervaring waarbij we uw wensen tot werkelijkheid brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om in een persoonlijk gesprek al uw wensen op een rijtje te zetten. Samen zorgen we ervoor dat uw feest een onvergetelijk succes wordt.

 

Verjaardagsfeest Oktoberfest

Oktober 2023

Voor een schitterend 60-jarig verjaardagsfeest in onze zaal, hebben we alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke Oktoberfest-sfeer te creëren. De zaal werd omgetoverd met blauw-witte decoraties, waardoor elke gast zich meteen in München waande. Het personeel, gekleed in traditionele lederhosen en dirndls, voegde een authentieke touch toe aan het feest.

De gasten werden verwend met heerlijke Weizen en konden genieten van een walking diner dat niet compleet zou zijn zonder de iconische curryworst. Maar het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het verrassingsoptreden van Wie Sind Spitzen. Hun optreden bracht een extra dosis gezelligheid en muzikale flair, waardoor het feest een onvergetelijk succes werd.

Deze speciale avond was een perfecte combinatie van traditionele gezelligheid, heerlijk eten en drinken, en topentertainment, waarmee we de 60e verjaardag op een grandioze manier hebben gevierd.

Tuinfeest

Juli 2023

Onlangs hadden we het genoegen om een prachtig tuinfeest van begin tot eind te mogen organiseren. Onze opdracht was het creëren van een onvergetelijke ambiance voor een onvergetelijke avond. Hiervoor hebben we een elegante tent opgezet, die niet alleen beschutting bood, maar ook een intieme sfeer creëerde. Het meubilair werd zorgvuldig geselecteerd om comfort en stijl te combineren, zodat elke gast zich op zijn gemak voelde en in stijl kon genieten.

De verlichting transformeerde de buitenruimte in een betoverende setting, perfect voor een avond van samenzijn en viering. Als kers op de taart verzorgden we een uitgebreid BBQ buffet. Dit buffet bood een scala aan heerlijke salades, brood met smeersels, aardappelgratin en verschillende soorten vlees die bij iedereen in de smaak vielen.

Verjaardagsfeest

Augustus 2023

Onlangs hadden we de eer om een bijdrage te leveren aan een sprankelend verjaardagsfeest. Voor deze gelegenheid hebben wij onze elegante stretchtent opgesteld, compleet met stijlvol meubilair, waardoor een warme en uitnodigende sfeer werd gecreëerd. Naarmate de avond viel, konden de gasten zich te goed doen aan een rijkelijk BBQ buffet, waar de smaken van zorgvuldig bereide gerechten samensmolten tot een culinair feest.

Als perfecte afsluiting van de avond, presenteerden we een verfijnd kaasbuffet. Een selectie van de fijnste kazen, vergezeld van bijpassende garnituren, bood een smaakvolle afronding van het feest. Deze combinatie van onze diensten zorgde voor een onvergetelijke ervaring, waar nog lang over gesproken zal worden

Communiefeest

Mei 2022

Voor een bijzondere communiefeest hadden wij de gelegenheid om onze sfeervolle starshade tent te plaatsen, een essentieel onderdeel voor een feestelijke setting. Aan vreugde was geen gebrek, mede dankzij een prachtig springkussen en zorgvuldig geselecteerd meubilair dat comfort en stijl bood aan de gasten. Ons team leverde professioneel personeel om te zorgen dat alles op rolletjes liep en presenteerde een heerlijk fingerfood buffet, vol met smakelijke hapjes die iedereen kon waarderen.

Voor de jongere gasten werd het feest nog extra speciaal gemaakt met de toevoeging van een suikerspinmachine en de mogelijkheid om glittertattoos te laten zetten. Deze extra’s zorgden ervoor dat ook zij een onvergetelijke dag beleefden. Het was een genoegen om bij te dragen aan de vreugde en het plezier van dit communiefeest.