events

Particuliere feesten

Reden voor een feestje?

Staat er binnenkort voor u een belangrijke datum, verjaardag of ander feest op de planning en wilt u dit graag vieren en laten organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest. Samen met u gaan wij in gesprek om uw wensen op papier te krijgen.

Wij zorgen ervoor dat al uw wensen en ideeën worden uitgevoerd, zodat uw jubileumfeest tot in de puntjes geregeld is. Of u nu kiest voor een intiem gezelschap of een groots feest, wij regelen het allemaal. We staan voor u klaar om al uw wensen in vervulling te laten gaan.

Bovendien helpen wij u ook bij het zoeken naar een geschikte locatie, het verzorgen van de catering, aankleding van de locatie met meubilair en entertainment.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw feest er één voor in de boeken wordt. U kunt er zeker van zijn dat wij met u meedenken en uw wensen in vervulling laten gaan.

Neem vrijblijvend met ons contact op om een gesprek in te plannen.

Communiefeest

Het is bijna zo ver, uw zoon of dochter staat op het punt om de communie te doen en dat moet gevierd worden! Wij kunnen voor u het feest volledig verzorgen, of u nu een klein of groot feest wilt, wij helpen u daarbij!

Wij hebben onder andere springkussens die we kunnen plaatsen om de kinderen een heerlijke tijd te bezorgen. Daarnaast kunnen wij ook het eten en drinken verzorgen. Wij hebben koelkasten en tapinstallaties om het drinken te verzorgen, ook hebben wij personeel wat tijdens het feest het drinken en/of eten kan verzorgen tijdens het feest. Wij hebben genoeg keus aan eten en/of hapjes, zodat er voor iedereen wat lekkers te eten is.

Ook kunnen wij de volledige aankleding van het feest verzorgen. Van ballonnen tot versieringen en van slingers tot tafelkleden, wij doen het allemaal! Je hoeft je dus nergens meer druk over te maken.

Kortom, wij kunnen het communiefeest volledig verzorgen voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verjaardagsfeest

Juni 2022;

Voor een groot verjaardagsfeest hebben wij de gehele locatie mogen voorzien van aankleding en decoratie in thema, ook hebben wij de gasten mogen voorzien van eten en drinken waarvoor wij onze tap en koelkasten en een buffet hebben verzorgd.

Voor dit mooie feest hebben wij ons grote western pakket meegenomen en de locatie helemaal omgetoverd tot een mooie country locatie. Onze mooie levensgrote adelaars hebben heel de avond boven de hoofden van de gasten ‘gevlogen’.

Voor het eten hadden de gasten een op maat gemaakt western buffet, hierbij hebben wij een 3-gangen buffet opgemaakt volledig in een western thema. Zo kregen zij onder andere gegrilde mais, spareribs en onze build your own ‘cowboy’ burger.