events

Bounce Valley

Bounce Valley

Bent u op zoek naar een unieke en leuke activiteit om uw evenement te verrijken? Of bent u opzoek naar een evenement wat niet standaard is? Dan is onze Bounce Valley echt iets voor u!
Met onze springkussens, attracties en stormbanen creëren we op een groot terrein een heus spring- en klauterfestijn.

Afhankelijk van uw budget kunnen wij de Bounce Valley aanpassen aan uw wensen en is er voor ieder wat wils. Wij bieden namelijk de Bounce Valley in verschillende groottes aan. Ook zijn er diverse opties voor het aankleden van de bounce valley met decoratie, fun-food voor de kinderen en muziek. Wilt u extra groot uitpakken is er ook de mogelijkheid om een ‘foodplein’ te laten komen, ook dit kunnen wij regelen met onze eigen catering en personeel zullen wij ervoor zorgen dat er voor iedereen iets lekkers te eten en te drinken is aangepast op uw wensen.

Kortom, een echte aanrader voor een onvergetelijk evenement of feest!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bounce Valley Ohé en Laak

Juli 2022, Ohé en Laak;

Onze eerste editie van de Bounce Valley in samenwerking met KVW Ohé en Laak vond plaats bij voetbalvereniging Walburgia.

Voor de eerste editie hebben wij de grote variant van de bouncevalley mogen opzetten. Met heel veel springkussens, een mega stormbaan, rodeostier, kratstapeltoren, attracties, animatie met onze kids-dj, een food plein met eten bereid vanuit ons restaurant, bier, fris, wijn en cocktails en ’s avonds hebben wij er nog een mooi feestje van gemaakt met onze huis-dj.

Tijdens de gehele dag was ons personeel aanwezig voor het begeleiden van de attracties en spelletjes, hebben onze collega’s met achtergrond in de animatie de kinderen vermaakt met verschillende leuke dansjes en spelletjes, ook was er voor de kinderen genoeg ranja, popcorn en suikerspin te krijgen. Voor de ouders was er op het foodplein genoeg plaats om te zitten, iets te eten en te drinken terwijl zij konden genieten van de heerlijke zon met uitzicht op het veld waar alle attracties en springkussens stonden.

Bouncevalley Heel

Augustus 2022, Heel;

vanuit de KVW in Heel kregen wij de aanvraag voor een bouncevalley te organiseren voor ongeveer 150 kinderen.

Voor deze 2e editie hebben wij de kleine variant van de bouncevalley opgezet, hierbij hebben wij springkussens, rodeostier, attracties, stormbaan en spelletjes meegenomen en opgezet.

Tijdens deze editie hebben wij voor de kinderen die kwamen weer gezorgd voor voldoende ranja, suikerspin en popcorn. Ook was er heel de dag muziek en animatie aanwezig. Voor de kinderen was er weer animatie aanwezig die weer hebben gezorgd voor leuke dansjes en een spelletje voordat de bouncevalley echt van start kon gaan zorgden de entertainers ervoor dat alle kinderen opgewarmd waren met een paar leuke dansjes. Ook kwam de mascotte ’s middags even langs die samen met de kinderen van de glijbaan is geweest, een rondje op de rodeostier heeft gemaakt en nog met iedereen op de foto is geweest.