events

Bounce Valley

Bounce Valley

Zoekt u naar een bijzondere en vermakelijke toevoeging voor uw evenement, of wilt u eens iets anders dan de gebruikelijke activiteiten? Ontdek dan de mogelijkheden van onze Bounce Valley! Met een scala aan springkussens, attracties en stormbanen toveren we elk groot terrein om tot een waar paradijs voor spring- en klimliefhebbers.

Ons aanbod is flexibel en kan volledig worden afgestemd op uw budget en voorkeuren, waardoor de Bounce Valley toegankelijk is voor elk type evenement. Of u nu kiest voor een compacte opstelling of juist een uitgebreide versie, wij zorgen voor de perfecte match. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden voor decoratie, fun-food voor kinderen en achtergrondmuziek om de sfeer compleet te maken. Voor diegenen die groots willen uitpakken, bestaat er zelfs de optie om een foodplein op te zetten. Met onze eigen catering en deskundig personeel garanderen we dat er voor elke gast heerlijke eet- en drinkopties beschikbaar zijn, afgestemd op uw specifieke wensen.

Bounce Valley staat garant voor een memorabele ervaring tijdens uw evenement of feest!

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

 

Bounce Valley Ohe en Laak

Juli 2023

Voor de tweede keer hadden wij het genoegen om bij voetbalvereniging Walburgia in Ohé en Laak een spectaculaire Bounce Valley te organiseren. Dit evenement was rijkelijk gevuld met diverse stormbanen, springkussens, attracties en spellen, waaronder de altijd populaire rodeostier. Voor de zoetekauwen onder ons waren er heerlijke suikerspinnen en verse popcorn beschikbaar, terwijl het geheel werd opgeluisterd door vrolijke animatie.

Terwijl de kinderen zich vermaakten in deze avontuurlijke speelomgeving, hadden de ouders de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een verscheidenheid aan drankjes. De cocktailbar bood verfrissende mixdrankjes aan, en voor wie trek had, was er een smakelijk broodje hamburger verkrijgbaar.

Dit evenement was wederom een fantastische dag vol plezier en gezelligheid voor zowel de jonge als de volwassen bezoekers. We zijn trots dat we opnieuw de kans kregen om zoveel mensen een onvergetelijke dag te bezorgen bij Walburgia.

Bounce Valley OLS Born

Juni 2023

Tijdens het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Born hadden we de eer om een springkussendorp te verzorgen, geschikt voor zowel jong als oud. Dit dorp bood een breed scala aan vermaak, van uitdagende stormbanen voor de avontuurlijke bezoekers tot diverse springkussens, inclusief een speciaal springkussen ontworpen voor de allerkleinsten onder ons.

Daarnaast waren er tal van attracties waar de kinderen zich konden vermaken, elk ontworpen om een glimlach op hun gezicht te toveren en voor onvergetelijke herinneringen te zorgen. Het springkussendorp bij het OLS in Born werd een centraal punt van plezier, waar families samenkwamen om te genieten van de festiviteiten in een veilige en vrolijke omgeving.

Bounce Valley Ohé en Laak

Juli 2022

Onze allereerste Bounce Valley, in samenwerking met KVW Ohé en Laak, was een fantastisch evenement bij voetbalvereniging Walburgia. We hadden de eer om de uitgebreide versie van Bounce Valley neer te zetten, bomvol met springkussens, een gigantische stormbaan, een rodeostier, kratstapeltoren, diverse attracties, en levendige animatie verzorgd door onze kinder-DJ.

Gedurende de dag was ons deskundig personeel aanwezig om toezicht te houden bij de attracties en spelletjes. Onze collega’s met een achtergrond in animatie zorgden voor vermaak onder de kinderen met dansjes en spelletjes. Er was ook geen tekort aan ranja, popcorn en suikerspin voor de kinderen. Ondertussen konden de ouders ontspannen op het foodplein, genietend van een hapje en een drankje onder het genot van de zon en een prachtig uitzicht op het veld vol attracties en springkussens.

Het was een onvergetelijke dag, zowel voor jong als oud, en een prachtige start van wat hopelijk een langdurige traditie wordt.

Bounce Valley Heel

Augustus 2022

Vanuit KVW Heel ontvingen we de opdracht om een Bounce Valley te organiseren voor ongeveer 150 kinderen. Voor deze tweede editie kozen we voor de compacte opzet van onze Bounce Valley, inclusief springkussens, een rodeostier, diverse attracties, een stormbaan en verschillende spelletjes.

Tijdens dit evenement zorgden we ervoor dat er voor alle deelnemende kinderen genoeg verfrissingen waren, met volop ranja, suikerspin en popcorn. Gedurende de hele dag werd de sfeer verhoogd met continue muziek en animatie. De aanwezige animators zorgden voor een vrolijke noot met leuke dansjes en een spel om iedereen op te warmen voordat de activiteiten in de Bounce Valley echt van start gingen.

In de middag maakte onze mascotte een speciaal optreden, die niet alleen mee gleed van de glijbaan en een ritje maakte op de rodeostier, maar ook de tijd nam om met elk kind op de foto te gaan. Het was een dag vol plezier en vermaak, perfect georganiseerd om elk kind een onvergetelijke ervaring te bieden.