catering

Buffetten

Onze verschillende buffetten

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende buffetten, via onderstaande knop kunt u de buffetten gemakkelijk bestellen.

Vanuit ons restaurant COMIQ maken wij alle buffetten klaar. Hiervoor gebruiken wij verschillende soorten verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Het is ook mogelijk om het buffet af te stemmen naar uw wensen, wij kunnen rekening houden met bepaalde wensen en allergieën.

Neem gerust contact met ons op.

Fingerfood buffet

het fingerfood buffet met allerlei verschillende soorten fingerfood hapjes is een perfecte keuze als u opzoek bent naar diverse hapjes voor op uw feest.
Heerlijk pikken en genieten van een mix van vlees, vis en vega voor ieder wat wils.

Fingerfood is een hippe verzamelnaam voor allerlei kleine hapjes die u gemakkelijk kunt eten vanuit ‘de hand’, al met al zorgt het buffet voor een complete maaltijd.

Zoet buffet

Bent u op zoek naar een moderne twist voor vlaai en gebak voor op uw feest/evenement? Dan is ons zoet buffet de perfecte oplossing.
Met verschillende kleine zoete hapjes, zoals donuts, kleine gebakjes, desserts, fruit en zoete broodjes met smeersels is er voor iedereen genoeg keus.

Het buffet wordt opgebouwd op een mooie en onze unieke wijze, zo zorgen wij er altijd voor dat er aankleding rondom het buffet aanwezig is en dat de hapjes worden gepresenteerd op een mooie plank, schaal of etagere.

Kaasbuffet

Ons mooie kaasbuffet bestaat uit verschillende soorten kaas met allerlei verschillende smaken en texturen, van harde kazen tot zachte smeerbare kazen wordt dit buffet opgebouwd.

Het kaasbuffet bestaat voornamelijk aan kaas maar dit is natuurlijk niet alles wat het kaasbuffet te bieden heeft. Zo zijn er ook andere hapjes te krijgen, zoals broodjes, crackers, vlees en fruit. Alle hapjes naast de verschillende kazen zijn zo uitgezocht dat deze goed met elkaar samen gaan.
Het buffet wordt om die reden ook zo ingedeeld dat de hapjes die bij een kaas passen erbij gepresenteerd worden.

High-Tea buffet

Wilt u graag een echte high-tea houden en zelf meegenieten? Dan is ons high-tea buffet de ideale oplossing.

Het buffet bestaat uit echt engels servies met verschillende soorten thee en verschillende soorten hapjes, gebakjes en broodjes die bij een high-tea horen.
Compleet met aankleding en eventueel personeel wordt heel het buffet verzorgd en klaargemaakt.

Barbecue buffet

Wilt u graag met uw vrienden, familie, buurt of voor uw bedrijf een gezellige barbecue houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen een compleet barbecue buffet aanleveren inclusief personeel wat de barbecue komt verzorgen.

Het complete buffet bestaat uit verschillende salades, broodjes, tapenades, vlees, vis en groentes. Ook kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën en geloofsovertuigingen, wij passen het buffet daarop aan.

4-gangen diner buffet

Bent u op zoek voor uw feest/evenement waarbij u een compleet diner kunt aanbieden zonder de verplichting dat de mensen aan een tafel moeten zitten? Dan is ons 4-gangen diner buffet de ideale uitkomst.

Ons buffet wordt opgediend met een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Het voor-, tussen- en hoofdgerecht worden doorgaans in volgorde klaar gezet en zodra de gasten allemaal van een voor- of tussengerecht hebben genoten wordt het nagerecht klaargezet.

Met dit buffet kunnen uw gasten zelf langs het buffet lopen om te kiezen wat zij willen eten en of zij eerst beginnen met het voorgerecht of dat zij meteen kiezen voor het hoofdgerecht.
Zo kunnen uw gasten altijd zelf kiezen welke gang zij eten, hoeveel zij willen eten en wanneer.