catering

Catering

Catering op maat

Bij ons staat catering op maat centraal. We begrijpen dat er geen twee evenementen hetzelfde zijn en dat je specifieke ideeën en wensen hebt. Daarom gaan we graag in gesprek met u om zo de ideale catering te kunnen verzorgen.

Onze ervaren collega’s staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van een menu dat bij de gelegenheid past. Of u nu een verjaardag, een feestje, bruiloft of een bedrijfsfeest organiseert, wij maken een unieke ervaring van het evenement. We houden rekening met het aantal personen, de locatie en de gewenste sfeer. We denken aan alles, inclusief waar nodig, aankleding en decoratie. Kies voor onze catering op maat en u krijgt een perfect verzorgd evenement.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee.

Kaasbuffet

Augustus 2022;
Voor een bruiloft in Grevenbicht hebben wij de volledige aankleding van een bruiloft mogen verzorgen. Hier hebben wij het volledige feest mogen inrichten voor 130 personen dit incl. decoratie, koelkasten, taps, personeel, drank en eten.

Voor het eten wilde het bruidspaar graag een lopend buffet, aangevuld met onze echte smokey-bbq en een op maat gemaakt kaasbuffet.
Voor ons was dit een mooie uitdaging om aan te gaan, wij zijn in gesprek met het bruidspaar om al hun wensen te bespreken, welke soorten kaas ze graag wel en niet wilden en wat hen idee achter het kaasbuffet was. Na dit gesprek zijn wij zelf naar een kaasspecialist geweest om te weten te komen welke kazen goed met elkaar samen kunnen en welke bij de wensen aansloten van de gasten.

Vervolgens hebben wij met de kaasspecialist gekeken en besproken welke andere producten goed samen gaan met de verschillende soorten kaas die wij gingen aanbieden. Op deze manier hebben wij het buffet uitgebreid met verschillende soorten olijven, smeersel, salades, tapenades, fruit en verschillende soorten vlees.

Na het presenteren van het gehele kaasbuffet was het bruidspaar zeer verrast over de uitgebreide keus aan niet alleen kaas maar ook andere producten die goed samen gingen met de verschillende kazen. Door het gesprek aan te zijn gegaan met een echte kaasspecialist konden wij die expertise overdragen op de gasten van de bruiloft en zo extra uitleg geven over alle verschillende soorten kaas en producten die wij hebben aangeboden.

 

Lopend buffet

December 2022;
Personeelsfeest Hornbach Geleen

Voor het personeelsfeest van de Hornbach in Geleen hebben wij de aankleding van het feest inclusief attractie, drank, koelkasten, tap, personeel en een 4 gangen lopen buffet op maat mogen maken.

Bij het buffet hebben wij rekening gehouden met verschillende allergieën en wensen van zowel de medewerkers van de Hornbach en hebben wij het buffet aangepast aan het thema van het hele feest.

Het buffet was zo ingericht dat de gasten zelf langs het buffet konden lopen en konden beginnen met het voorgerecht en later het hoofdgerecht kwamen halen of dat zij deze meteen meenamen, de keus was aan de gasten zelf. Na het voor-, tussen- en hoofdgerecht welke bestonden uit heerlijke carpaccio, soep met brood, verschillende tapenades, stoofgerechten en koude gerechten, hebben wij het nagerecht opgediend bestaande uit verschillende van onze heerlijke dessert uit het restaurant.

Rouw en gedenkpark Maastricht

Oktober 2022;
Rouw- en gedenkpark Maastricht

Voor de heropening van voormalig begraafplaats Tongerseweg, welke na een grote renovatie is omgetoverd tot rouw- en gedenkpark, kregen wij de vraag voor een heerlijk buffet voor het publiek welke naar de heropening kwam. De vraag vanuit het park was of wij een moderne twist konden geven aan het welbekende ‘koffie en vlaai’.
Tijdens het gesprek met de organisatie vanuit het rouw- en gedenkpark, kregen wij de aanvraag om buiten het zoet buffet ook personeel, drank, koffie en thee te verzorgen voor een geschatte komst 250 personen naar de heropening van het park.

Na de aanvraag hebben wij intern met de collega’s besproken wat voor een mooie moderne twist wij konden geven aan het koffie en vlaai buffet, na verschillende opties bedacht te hebben, hebben wij als advies, gezien de geschatte hoeveelheid aanwezigen, het zoet buffet aangeboden. Na een goed gesprek met de organisatie waarin alle wensen besproken zijn hebben wij voor de heropening het zoet buffet opgebouwd en gepresenteerd.

Kerstborrel BBQ

December 2022;
Winter-bbq + borrel Bouwmensen Beek

Voor het personeel van Bouwmensen in Beek, welke een borrel wilde houden als afsluiter van het jaar, hebben wij een heerlijke barbecue mogen verzorgen. Hiervoor hebben wij drank, een koelkast en een bbq-chef mogen verzorgen.

De aanvraag was voor een heerlijke barbecue in een winters thema, hiervoor hebben wij intern met onze collega’s besproken welke soorten vlees, vis en fruit/groente wij hierbij konden aanbieden. Hierbij hebben wij het barbecue menu zo aangepast dat alle gerechten die van de barbecue afkwamen precies paste bij de winter en aansloten op de wensen van het bedrijf. In de sompige sneeuwval hebben wij vervolgens met onze grote grill het personeel voorzien van heerlijke stukjes vlees en vis. Zo hebben wij onze bijdrage geleverd aan een zeer geslaagde avond met veel gezelligheid.

Fingerfood buffet

December 2022;
Fingerfood buffet Cooper Surgical

Voor een presentatie van het personeel van Cooper Surgical hebben wij een heerlijk fingerfood buffet mogen organiseren voor tijdens de presentatie te genieten van een heerlijk hapje en drankje. Zij wilden hierbij ook graag drinken, bubbels (met en zonder alcohol), statafels en iemand die op locatie alles voor hen verzorgde. Hiervoor hebben wij personeel, een koelkast, drank, bubbels, statafels, servies en glaswerk meegenomen zodat wij de zorgen van de gasten uit handen konden nemen.

Tijdens de borrel/presentatie hebben wij verschillende kleine gerechtjes gepresenteerd welke volledig waren afgestemd op de wensen van de gast, rekening gehouden met verschillende allergieën, geloof en cultuur. Alle gerechtjes bestaande uit koude en warme gerechten, salades, fruit en verschillende tapenades werden gepresenteerd op onze bekende planken.

BBQ buffetten

Voor verschillende bedrijven en partijen hebben wij al meerder  bbq-buffetten mogen verzorgen zowel bij hen op locatie als bij ons op het terras.

Het bbq-buffet is altijd weer één groot succes, met de uitgebreide keus aan verschillende soorten vlees en vis, is er voor iedereen genoeg keus. Daarnaast zorgen wij ook altijd voor verschillende soorten salades, fruit, brood met tapenade en heerlijke huisgemaakte sauzen.