catering

Catering

Catering op Maat

Catering die precies aansluit op uw unieke evenement, dat is waar wij voor staan. Elk evenement is uniek, met eigen ideeën en wensen, en wij luisteren aandachtig om samen de perfecte catering oplossing te realiseren.

Ons team van professionals is er om u te ondersteunen in het creëren van een menu dat naadloos aansluit bij uw evenement, of het nu gaat om een verjaardag, een klein feest, een bruiloft of een bedrijfsevenement. We passen onze service aan op het aantal gasten, de locatie, en de gewenste ambiance, en zorgen voor een naadloze integratie van eventuele decoratie en aankleding. Met onze catering op maat verzekert u zich van een evenement dat tot in de puntjes is verzorgd.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee.

Zoetbuffet

Januari 2024

Ter ere van een 60ste verjaardag verzorgden we een prachtig zoetbuffet in het thema blauw. Dit buffet bestond uit een variëteit aan zoetigheden: van soesjes en mini eclairs tot chocoladeaardbeien en blauwe panna cotta. Ook boden we speculoos tiramisu, oreo chocolademousse, mini donuts, en stukjes ananas aan. Elk onderdeel was zorgvuldig gekozen om niet alleen bij het thema te passen, maar ook om een breed assortiment aan smaken te bieden.

 

Walking Dinner Helly Hanssen

Januari 2024

Tijdens het bedrijfsfeest van Helly Hanssen hadden we de eer om een uniek walking dinner te organiseren, geheel in western stijl. Onze gasten werden verwend met een diversiteit aan smaken, verdeeld over 8 verschillende gangen. Het menu omvatte een selectie van drie soorten toastjes en drie verschillende spiesjes, gevolgd door smaakvolle risottoballetjes en maisribjes. De sfeer werd verder versterkt met heerlijke saté, mini hamburgers en een klassiek puntzakje friet. Als kers op de taart sloten we af met een assortiment van onze verrukkelijke desserts.

Koudbuffet + Mediteraanse Tapasplanken

December 2023

Voor een verjaardagsfeest in onze zaal, hadden we het genoegen om onze gasten te verblijden met luxe fingerfood planken met een Mediterrane twist en een koud buffet. De fingerfood planken waren rijkelijk gevuld met fijne Spaanse vleeswaren, gevarieerde tapenades en jalapeño pepers. Daarnaast konden de gasten genieten van Comiq’s twist op een traditionele koude buffet, dat een smaakvolle verzameling bood van koude schotel, gevulde eitjes en tomaten, ham gewikkelde asperges, salades, brood met een assortiment aan smeersels en als warme aanvulling kip pilav.

BBQ-Buffet Gala

November 2023

Voor ons eigen personeelsfeest, gehuld in het thema gala, hebben we een schitterend BBQ buffet opgezet. Dit buffet was van alle gemakken voorzien: vers brood met verschillende smeersels, vier soorten salades, een diversiteit aan sauzen, pommes duchesses, en vijf verschillende soorten BBQ vlees. Speciale aandacht was er ook voor een collega met gluten intolerantie, waardoor iedereen zorgeloos kon genieten. Het buffet was volledig in stijl aangekleed, met decoraties van filmrollen en Oscarbeeldjes, waardoor het een ware beleving was die perfect paste bij het gala thema

BBQ Buffet Bruiloft

Juli 2023

Tijdens deze zomerse bruiloft hadden we het genoegen een uitgebreid BBQ buffet te organiseren, gevolgd door een heerlijk dessertbuffet als kers op de taart. De gasten werden verwend met een assortiment van brood en diverse smeersels, vier smaakvolle salades, een variatie aan sauzen, een Mediterraanse aardappelgratin, en een rijke keuze aan vlees en vis. We hebben zorgvuldig rekening gehouden met verschillende allergieën, zodat elke gast zonder zorgen kon genieten. Als afsluiter bood het dessertbuffet van Comiq een verleidelijke selectie van desserts, waarmee we de feestelijke avond op zoete wijze afrondden.

Foodstands Laatste Schooldag

July 2023

Voor de feestelijke laatste schooldag van een school in Kerkrade hadden we de eer om onder andere de catering te verzorgen. De leerlingen konden hun hart ophalen bij drie verschillende foodstands: een met vers fruit en gezonde smoothies, een met heerlijke pita gyros, en een met smakelijke nacho’s. Daarnaast werden ze verwend met een keuze uit drie verschillende verfrissende mocktails, een perfecte aanvulling voor een onvergetelijke dag.

Zoetbuffet Rouw en Gedenkpark Maastricht

Oktober 2022

Bij de heropening van een rouw- en gedenkpark in Maastricht, hadden wij de eer om een stijlvol zoetbuffet te mogen verzorgen, als onze moderne interpretatie van de traditionele koffie met vlaai. Gasten werden uitgenodigd om te genieten van een assortiment aan lekkernijen, waaronder croissantjes met diverse jams, chocoladebroodjes, cinnamonrolls, soesjes, red velvet cakejes, brownies, en een selectie van vers fruit. We zorgden ervoor dat ons buffet perfect aansloot bij de gelegenheid, met passende decoraties en planten.

Kaasbuffet Bruiloft

Augustus 2022

Voor een bijzondere bruiloft hadden wij het genoegen een prachtig kaasbuffet samen te stellen. Het buffet bood een rijke selectie van kazen, variërend van zacht tot pittig, aangevuld met een assortiment van toastjes, vers brood, noten, gedroogd fruit, diverse tapenades, chutneys, compotes, vers fruit, en een keur aan fijne vleeswaren. Deze samenstelling zorgde voor een perfecte harmonie van smaken en texturen, speciaal ontworpen om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden op deze feestelijke dag