catering

Tapasplanken

Onze verschillende tapasplanken

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende tapasplanken, via onderstaande knop kunt u deze tapasplanken gemakkelijk bestellen.

Vanuit ons restaurant COMIQ maken wij uw tapasplanken klaar. Hiervoor gebruiken wij verschillende soorten verse en seizoensgebonden ingrediënten. Hierdoor is het mogelijk dat er bepaalde ingrediënten opraken, wat kan betekenen dat de tapasplank die u krijgt kan afwijken van de afbeeldingen die u ziet.

Het is ook mogelijk om de tapasplank af te stemmen naar uw wensen, wij kunnen rekening houden met bepaalde wensen en allergieën.

Neem gerust contact met ons op.

Fingerfoodplank

De fingerfoodplank met allerlei verschillende soorten fingerfood hapjes is een perfecte keuze als u opzoek bent naar diverse hapjes voor op uw feest.
Een plank is goedgevuld voor 5 personen. Heerlijk pikken en genieten van een mix van vlees, vis en vega voor ieder wat wils.

*De fingerfood plank kan wisselen van gerechten t.o.v. de foto’s op onze website en socials.

Luxe Fingerfoodplank

Deze luxe fingerfoodplank met allerlei verschillende soorten fingerfood hapjes is een perfecte keuze als u opzoek bent naar diverse hapjes voor op uw feest.
Een plank is goedgevuld voor 5 tot 8 personen. Heerlijk pikken en genieten van een mix van vlees, vis en vega voor ieder wat wils.

*De fingerfood plank kan wisselen van gerechten t.o.v. de foto’s op onze website en socials.

Luxe Kaasplank

Deze luxe kaasplank met allerlei verschillende soorten kaas is een perfecte keuze als u opzoek bent naar een goed gevulde kaasplank voor op uw feest.
Een plank is goedgevuld voor 5 personen. Heerlijk pikken en genieten van een mix van heerlijke verschillende soorten kaas.

*De kaas plank kan wisselen van gerechten t.o.v. de foto’s op onze website en socials.

Zoete fingerfoodplank

De zoete fingerfoodplank met allerlei verschillende soorten zoetig fingerfood hapjes is een perfecte keuze als u opzoek bent naar een een andere manier om gebak en zoetige hapjes aan te bieden aan uw gasten.
Een plank is goedgevuld voor 5 personen.

*De zoete fingerfood plank kan wisselen van gerechten t.o.v. de foto’s op onze website en socials.