catering

Tapasplanken

Onze Verschillende Tapasplanken

Ontdek de diversiteit van onze tapasplanken, van hartig tot zoet voor ieder wat wils! Bij COMIQ bereiden we deze smaakvolle planken met zorg, gebruikmakend van verse, seizoensgebonden ingrediënten rechtstreeks uit ons restaurant. Door de seizoensgebonden aard van onze ingrediënten kan het voorkomen dat de uiteindelijke tapasplank enigszins verschilt van de afbeeldingen die u ziet.

We bieden tevens de mogelijkheid om de tapasplank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om dieetwensen of allergieën, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Voor meer informatie of specifieke verzoeken, neemt u gerust contact met ons op.

Fingerfoodplank

De fingerfood plank is de perfecte keuze voor elke borrel of samenkomst waar gezelligheid centraal staat. Ontworpen om te delen met vijf personen, biedt deze plank een rijke variatie aan negen verschillende hapjes. U kunt genieten van een zorgvuldig geselecteerde mix van vlees, vis, en vegetarische opties, waardoor er voor ieder wat wils is.

Houd er rekening mee dat de samenstelling van de fingerfood plank kan variëren ten opzichte van de afbeeldingen die u op onze website en sociale media vindt. Dit stelt ons in staat om altijd de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken.

Voor de prijs van €31,95 kunt u deze heerlijke plank in huis halen en samen met vrienden of familie genieten van een assortiment aan smaakvolle hapjes. Deze plank bestellen? Neem gerust contact met ons op.

 

Luxe Fingerfoodplank

De luxe fingerfoodplank van Comiq neemt de ervaring van onze standaard fingerfood plank naar een nog hoger niveau. Deze rijkelijk gevulde plank biedt een verfijndere selectie, inclusief druiven, diverse kazen, fuet, een assortiment aan frisse salades, smaakvolle smeersels, en vers brood. Ontworpen om gedeeld te worden door 5 tot 8 personen, is deze plank de ultieme keuze voor iedereen die een stapje extra wil zetten voor een onvergetelijke borrel.

Net als bij onze andere planken, kan de samenstelling van de luxe fingerfoodplank variëren ten opzichte van de afbeeldingen op onze website en sociale media, om de versheid en kwaliteit van de ingrediënten te garanderen.

Voor de prijs van €49,95 kunt u deze overheerlijke plank in huis halen. Ideaal voor een luxe avond met vrienden of familie. Wilt u deze prachtige plank bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Luxe Kaasplank

De luxe kaasplank van Comiq is dé droom voor elke kaasliefhebber. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de fijnste kazen, wordt deze plank prachtig gecomplementeerd met zoete druiven, smakelijke fuet, knapperige noten en sappig gedroogd fruit, die allemaal de rijke smaken van de kazen perfect aanvullen.

Net als bij onze andere planken, kan het assortiment van de luxe kaasplank variëren ten opzichte van de afbeeldingen op onze website en sociale media. Dit stelt ons in staat om altijd de meest verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten te presenteren.

Voor de prijs van €49,95 kunt u uzelf of uw gasten trakteren op deze voortreffelijke selectie. Of u nu een avond plant met vrienden, een familiebijeenkomst organiseert, of simpelweg uw liefde voor kaas wilt vieren, onze luxe kaasplank belooft een culinair genot. Deze plank bestellen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Zoete Plank

De zoete plank van Comiq is een hemels genot voor iedere zoetekauw. Zorgvuldig samengesteld met een overvloed aan zoete verleidingen, waaronder de fluweelzachte red velvet cake, intens smeuïge brownies, artistiek vervaardigde kleurrijke macarons, en de onweerstaanbare chocolade aardbeien. Deze rijkelijk gevulde plank is perfect geschikt voor 8 tot 10 personen en biedt een eigentijdse draai aan de klassieke vlaai.

Houd er rekening mee dat, net als bij al ons aanbod, de samenstelling van de zoete plank kan variëren ten opzichte van de afbeeldingen op onze website en sociale media. Dit zorgt ervoor dat we altijd de meest verse en seizoensgebonden lekkernijen kunnen bieden.

Voor €54,95 kunt u deze prachtige plank bestellen, ideaal voor feesten, bijeenkomsten, of gewoon als een zoete afsluiting van een speciale maaltijd. De zoete plank van Comiq staat garant voor een onvergetelijke smaakervaring die u en uw gasten niet willen missen.